utorok 1. októbra 2013

5 Basic Hairstyles


Dnes si povieme niečo o účesoch pre mužov / chlapcov , ktorí nevedia aký štýl vlasov je ten pravý pre nich či nevedia , aký hairstyle je stvorený práve pre ich typ vlasov :) Tak Vám skúsim poradiť !:)

READ MORE / ČÍTAJTE VIAC



Určite sa Vám , čo sa týka chlapcov , stalo to - že ste sa ráno v škole , či na párty či v meste no proste kdekoľvek ste chceli ísť - chceli páčiť . Problém bol však vtom , že ste nevedeli zladiť vlasy s nejakým top účesom . Dnes sa to však po prečítaní tohto článku zmení , poradím resp. ukážem aké účesi môžte zvoliť pre  Vaše vlasy :) . Tak let´s go !






1. Prvý účes je pre chlapcov čo majú ráno čas aspoň tak 10-15 minút , ktoré by venovali svojim vlasom , nič zložité , stačí len upraviť vlasy tak aby tá horná čas nebola príliš vysoká a zároveň aby z toho nebol taký trojuholník . Ináč si myslím , že toto je taký celkom využívaný typ účesu . Najlepšie pre stredne dlhé vlasy. Sám to niekedy využívam .




2. Druhý typ je taký pre ,,leňochov" , ktorým sa nechce tráviť prebytočný čas upravovaním vlasov . Ak máte dlhšie vlasy a ste takýto typ - radím ostrihať a docieliť podobný vzhľad ako je vyššie . Lebo nikdy neviete čo ak práve toto bude to načo nedáte dopustiť:).



3. Tento typ je tiež jednoducho vytvoriteľný , kedže ide iba v podstate o vystríhanie bokov a upravenie vlasov smerom hore lenže takto upravujete celú hlavu nie len predok ako pri 1 . Taktiež je to na ráno veľmi ľahké upraviť kedže uležané vlasy len zdvihnete hore a určite Vám s tým pomôže lak či gél .


4. Tento typ sa mi páči , len ani ja sám nie som presvedčený ako by to vyzeralo a preto si vždy upravím vlasy inak , čo sa týka účesu opäť ide o kratšie boky avšak ten stred by ste mali mať dlhší aby ste si vlasy vedeli dať takto smerom dozadu , je to elegantné a zároveň štýlové na túto dobu . Odporúčam !


5. Toto je fakt , že basic . Ide o hairflip , ktorý pri takom type vlasov je jednou z najrozšírenejšou voľbou účesu wordwide . Pretože ide znovu o takých trošku lenivých chlapcov , ktorý si stoja zatým , že dať si to do hairflipu je to najúspornejšie riešenie hlavne pre čas a majú skrátka hotový účes kedykoľvek . Nehovorím , že nie len niekedy by to bolo vhodné trošku poupravovať prípadne zastrihnúť aby to nebolo len také vtáčie hniezdo na hlave bez úprav .


Photos : http://www.mens-hairstyle.com

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára