pondelok 3. marca 2014

TAG | TOP 5 vecí , ktoré Vás zaručene ukľudnia

Ľudia sú často prepracovaní alebo nervózni a potom si tú nechuť mieria na ľudí , ktorí za to nemôžu . Preto som sa rozhodol že tento príspevok bude určený práve im a ak patríte medzi nich neváhajte a čítajte !

Ak chcete tento TAG prezentovať aj Vy , kľudne ho použite vo svojom blogu :) 
Budem rád ak sa však vyjadríte aj v komentároch 






Každý má niečo vlastné a každý sa o svoj vnútorný pokoj vie pričiniť inak no skúsim Vám dať taký môj pohľad a moje rady , ktoré Vám pomôžu  ak patríte do skupinky znechutených ľudí alebo ste len prepracovaný či potrebujete kľud :))

1. JEDLO

Áno možno by ste neverili ale je to tak ! Jedlo , ktoré si viete vychutnať a urobíte si ho presne podľa Vašej chuti , Vám neskutočne pomôže k lepšej nálade a taktiež Vás donúti premýšľať nad inými vecami než ste mysleli dovtedy . Ak máte čas a fantáziu vykúzliť si niečo chutné - odporúčam presne tento bod :)


2. HUDBA

Asi najsilnejší bod odtiaľto , ktorý vždy zaručene pomôže nech máte akúkoľvek náladu , pustíte si presne to čo Vám vyhovuje či už niečo kľudné alebo niečo rýchlejšie - je to len a len na Vás a Vy si určujete čo sa Vám páči a to Vás privedie k pozitívnym myšlienkam . Taktiež pri hudbe môžte vykonávať iné činnosti , ktoré Vás napĺňajú či už ide o nejakú záľubu alebo len tak z nudy :))


3. SPOLOČNOSŤ
Spoločnosť je to čo potrebujú komunikatívny ľudia (ako napríklad ja) . Je to fajn ak sa môžte vyrozprávať niekomu o tom čo Vám vadí či trápi . Nemusí samozrejme ísť len o priame rozhovory na Vaše problémy , často krát stačí klasická konverzácia pri káve či inej príležitosti a preto nemusíte vymýšľať nič špeciálne pretože niekedy nám riešenia ležia jednoducho pre očami :)


4. VAŇA
Teplá vaňa - kľud - ticho ... . Niekomu vyhovujú iné veci a preto dávam aj tichšiu variantu , ktorá so sebou prináša chvíle kedy si oddýchne aj Vaše telo a pri tom tichu , ktoré vaňa ponúka , viete prísť na iné myšlienky a ukľudniť sa k čomu dopomôžu aj účinky teplej vody , ktorá Vás mierne ukľudňuje :)


5. BEH

Ak patríte skôr ku skupine ľudí , ktorí si radi vybíjajú svoje pocity a nálady beh je pre Vás ten pravý . Viete si v ňom nastaviť svoje tempo , ktoré zvládate prípade skombinovať hudbu s behom alebo sa môžte započúvať do rytmu Vášho dýchania pri behu - keď bežíte cítite voľnosť , ktorá sa vám bežne nedostáva pri práci alebo pod tlakom a preto dochádza k nechuti k veciam či nervozite . Ste teda športový typ ? BEH je správna voľba.



Pevne verím , že ste sa v niektorom z týchto príkladov našli a teraz už budete vedieť kam má smerovať Vaša nervozita či nechuť , budem len rád ak vyjadríte aj svoje veci , ktoré Vás vždy ukľudnia a podelíte sa o ne v komentároch :)) 



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára